Groen Waarschoot gaat verder op ingeslagen weg

15 Oktober 2012

Groen Waarschoot gaat verder op ingeslagen weg

Bij haar eerste deelname aan de gemeenteraadsverkiezingen behaalt Groen Waarschoot met een score van 6,4% een mooi resultaat. "We hebben hard gewerkt en zijn blij met het behaalde resultaat" zegt Francisca Vandekerckhove. We zijn onze kiezers heel dankbaar. "Dat we nu net geen zetel behalen smaakt wat zuur, maar we moeten dit project op langere termijn bekijken."  Anderhalf jaar geleden bestond Groen Waarschoot uit slechts twee leden en was er geen visie op de werking ervan. "Dat we nu een degelijk resultaat neerzetten betekent dat onze aanpak heeft gewerkt en dat we een serieus alternatief in Waarschoot kunnnen zijn", zegt lijsttrekster Francisca Vandekerckhove. Een zetel behalen lukte net niet.

We hebben een stevig en ambitieus programma uitgewerkt en het enthousiast bestuur heeft een goed campagneplan uitgewerkt waaraan we ons tot op de laatste minuut hebben gehouden.

We zullen onze ontmoeting met de inwoners van Waarschoot verder zetten en onze afdeling verder uitbouwen. We zullen ook van buiten de gemeenteraad wegen op het beleid. We willen degenen die nu voor ons kozen bewijzen dat we hun stem meer dan waard zijn.

We wensen ook nog sp.a te feliciteren met hun verkiezingsresultaat en de meerderheidspartijen met hun coalitie.