Groenkrant Herfst 2014

01 April 2015

Groenkrant Herfst 2014

In onze Groenkrant editie herfst 2014 publiceerden we 3 hoofdartikels. Hieronder lees je de inleidingen. Verder lezen kan via de digitale versie van onze krant. OPKLARING IN BOUWDOSSIER NODIG Een bouwdossier naast het sociaal huis van Waarschoot roept vragen op. Voorafgaand aan de openbare verkoop van het appartementsblok naast het sociaal huis zou de informatie van de gemeentelijke administratie niet altijd even duidelijk zijn geweest. We vragen het bestuur opklaring over dit dossier. Een doorgang voor privédoeleinden op openbaar domein, kan eigenlijk niet.

STUIVER: DE MACHT VAN DE BOUWPROMOTOREN?

We verwezen in onze vorige Groenkrant al naar de vele verkavelingen onder het huidige bestuur. Aan de plannen in Stuiver merken we dat Open VLD en CD&V de bescherming van de open ruimte niet hoog in het vaandel draagt. De buurt krijgt verkeersoverlast cadeau. De bouwpromotoren lijken altijd aan het langste eind te trekken.

WACHTLIJSTEN VOOR LEEGSTAANDE SOCIALE WONINGEN TE WAARSCHOOT

Terwijl vele mensen wachten op een sociale woonst, staan er maar liefst vijftien sociale woningen leeg. Sommige al meer dan zes jaar. Elke redelijke uitleg is intussen over datum. 

Ook de artikels over de lift in het gemeentehuis en het recyclagepark kan je nalezen in onze Groenkrant.

Reacties of contact: [email protected], 0477 70 56 89