Groepsaankoop groene energie met de provincie Oost-Vlaanderen

13 April 2012

Groepsaankoop groene energie met de provincie Oost-Vlaanderen

Wil je besparen op je energiefactuur en een steentje bijdragen tot een beter milieu? Doe dan mee met de tweede groepsaankoop van 100% groene stroom en aardgas van de Provincie Oost-Vlaanderen. Hoe inschrijven?Neem je laatste eindafrekening van elektriciteit en/of aardgas bij de hand en schrijf in op 

www.samengaanwegroener.be (doorklikken op Provincie Oost-Vlaanderen). Inschrijven kan geheel vrijblijvend tot en met 6 mei 2012. Hoe meer mensen intekenen, hoe groter de korting. Op 7 mei doen de energieleveranciers hun beste bod op al deze klanten. Daarna krijg je een voorstel op maat met een duidelijk zicht op je mogelijke besparing. Pas dan beslis je of je ingaat op het voorstel en al dan niet verandert van energieleverancier. De Provincie Oost-Vlaanderen biedt de mogelijkheid om voor zowel elektriciteit als aardgas over te stappen.

Heb je nog vragen?

Met vragen kun je terecht bij de firma iChoosr op de gratis infolijn 0800 16 608 (werkdagen tussen 9 en 17 uur - dinsdag tot 21 uur) of via e-mail [email protected]. De firma iChoosr werd door de Provincie Oost-Vlaanderen aangesteld om de groepsaankoop in goede banen te leiden.Daarnaast organiseren Zomergem, Waarschoot en Eeklo samen met de provincie een informatievergadering op maandag 16 april om 20u in het stadskantoor van Eeklo ('de halve ronde' zaal 01, Industrielaan 2 te Eeklo) (gratis toegang): breng hierop zeker je laatste jaarrekening van je leverancier mee.

Vertel het verder!

Ben je overtuigd? Maak de campagne dan mee bekend en vertel het voort! Op het einde van je inschrijving kun je een e-mail aanvragen. Stuur die door naar vrienden, famillie en kennissen uit Oost-Vlaanderen. Wanneer zij zich via deze e-mail inschrijven, staan ze op jouw teller en maak je wekelijks kans op een plooifiets van Dahon.

Wil je de campagne mee bekend maken? Dan bieden wij je: affiches, folders en makkelijk te verwijderen autostickers. Aanvragen kan via [email protected] maar je kan ze ook downloaden vanop deze website. Wil je deze actie digitaal volgen, dan kan je ze ook terugvinden op facebook of twitter.

Ben je lid van een vereniging en wil je dit initiatief ook daar bekend maken? Vraag dan affiches, folders en autostickers aan via [email protected].