Kanaalfeesten 2010

25 Mei 2010

Kanaalfeesten 2010

De 3e editie van de Kanaalfeesten is voorbij. Schitterend weer, een schitterende opkomst, prachtige muziek, schitterende medewerkers, ... 

Alle energie opgebruikt om de dorstigen te laven, maar toch met volle batterijen naar huis!

Bedankt aan alle aanwezigen en uiteraard aan alle vrijwilligers, in het bijzonder de harde kern van het Schipdonkcomité voor de vele uren planning, uitwerking, voorbereiding: jullie hebben weer schitterend werk geleverd!

 

Intussen blijft de Vlaamse regering echter nog even rustig verder studeren. Naarstig op zoek naar die ene wetenschapper in de woestijn die de plannen toch een goed idee en uitvoerbaar verklaart én dat alles binnen het vooropgestelde budget...

Intussen toch wetende dat die studies allemaal bestaan én uitwijzen dat het niet kan; ze zijn opvraagbaar bij 't Groot Gedelf; uitgewerkt door mensen met kennis van zaken, die heus niet allemaal in de reservatiestrook wonen!

 

Komt het door een verkeerd begrepen partijslogan (hoewel voor verkiezingen op een ander niveau) 'nooit opgeven'?

Is het om niet een tweede keer te moeten toegeven dat die vermaledijde bevolkingsgroepen het beter weten dan de dure studiebureaus? Dat het toch maar goed is dat burgers een hoorzitting kunnen afdwingen?

 

In elk geval nog wat strijd nodig!

 

Bedankt allemaal!