Kartel sp.a-Groen: Zomergem Ja ! Een lijst die kan overtuigen.

15 September 2012

Kartel sp.a-Groen: Zomergem Ja ! Een lijst die kan overtuigen.

Het kartel sp.a-Groen Zomergem heeft zijn lijst klaar! Met 10 vrouwen en 3 twintigers een sterke lijst. Direct na Annemie De Bie en Johan De Muynck vinden we op plaats 3 Kris Van de Walle (sp.a) en op 4 Bart Bonroy (Groen). De lijst wordt geduwd door Patrick Dossche (sp.a) en Hans Nauwynck (Groen). "Onze lijst is heel evenwichtig samengesteld qua leeftijd, ervaring en politieke interesse" stellen Filip De Zutter en Bart Bonroy, de voorzitters van sp.a en Groen. "Kortom een sterk team met maar liefst 10 vrouwen, 3 twintigers, jonge dertigers maar evengoed 60-plussers. Stuk voor stuk gedreven mensen uit een ruime achtergrond, met een pak aan ervaring, interesses, uit verschillende hoeken, studies en jobs."Na Annemie De Bie (Groen) en Johan De Muynck (sp.a) vinden we op nr 3 Kris Van de Walle (sp.a) , op plaats 4 volgt  Bart Bonroy, voorzitter van Groen en op 5 Magda Polfliet (Groen)

Vervolgens de twee twintigers voor sp.a :Dries Nevejans (6) en Sam Bastiaens (7). Op plaats 8 staat nationaal Jong Groen coördinator Sabine Van Belle en op 9 Charlotte Van Landuyt (Groen).

sp.a levert dan weer Didier Van Kerrebroeck (10) en Ann Dessein (11). Op 12 en 13 vinden we Karin Vandewalle en Nikolaj Vanvyve voor Groen. Anny Bruggeman (ondervoorzitter sp.a) en Lisette Laute nemen plaats 14 en 15 voor sp.a. Els Dobbelaere kandideert voor Groen op plaats 16 en Tom De Vis, de derde twintiger van sp.a, staat dan weer op plaats 17.

Het kartel kiest als lijstduwers voor Patrick Dossche op 18 (sp.a) en Hans Nauwynck  (Groen)

Hans Nauwynck staat tevens  als lijsttrekker voor Groen op de provincieraadlijst.