Peter Cousaert unaniem herverkozen tot voorzitter Groen Waarschoot

15 April 2016

Peter Cousaert unaniem herverkozen tot voorzitter Groen Waarschoot

Peter Cousaert is tijdens de ledenbijeenkomst van 12 april 2016 voor drie jaar unaniem herverkozen als voorzitter van de afdeling Waarschoot. Peter neemt sedert januari 2013 het voorzitterschap waar. "Peter is duidelijk de motor van Groen Waarschoot" zegt José Eggermont, secretaris van de afdeling. "Hij volgt vele dossiers op, geeft kritiek waar nodig maar legt anderzijds ook positieve alternatieven op tafel, wat bij velen waardering opwekt."Oproep aan jongeren

"Ik wil inzetten op continuïteit van het werk dat we nu leveren. Dit moet ons in de gemeenteraad loodsen bij de belangrijke lokale verkiezingen van 2018. Bijzondere aandacht zal de komende jaren gaan naar ontmoeting met de inwoners van onze gemeente en naar de jongerenwerking. We hebben enkele sterke jongeren die hun schouders onders ons project willen zetten. Laat dit meteen een uitnodiging zijn naar de progressieve jongeren om engagement op te nemen binnen de politiek", zegt Cousaert.

Naast het voorzitterschap van de afdeling Groen Waarschoot is Peter ook sedert januari 2015 voorzitter van Groen Meetjesland en lid van het nationaal partijbestuur.