Peter Cousaert Voorzitter Groen Waarschoot

26 Januari 2013

Peter Cousaert Voorzitter Groen Waarschoot

De leden van Groen Waarschoot verkozen donderdag 24 januari Peter Cousaert unaniem als voorzitter van hun afdeling. "Ik heb heel veel zin in deze job", zegt hij in een eerste reactie. "Ik ben heel fier dat ik de eerste verkozen voorzitter ben van onze afdeling." "Ik zal mijn voorzitterschap invullen in teamverband. Niemand is perfect, maar een team kan dat wel zijn", zegt Peter Cousaert. Het voorbije half jaar is het ledenaantal van Groen Waarschoot stevig gegroeid. We hebben nu al meer dan 30 enthousiaste leden. "Hoe kan je onze afdeling niet genegen zijn?"Samen met het bestuur wil ik de werking verder verbreden. We zullen onze deuren open gooien en volop inspraak organiseren voor leden en sympathisanten. En we gaan overleggen met inwoners en met het middenveld van Waarschoot. "We willen een magneet worden voor iedereen die links-progressief is."

We willen ook verder wegen op de politieke agenda in de gemeente en het bestuur bewegen tot ecologische en sociale keuzes. We willen daarvoor het gesprek aangaan met de meerderheidspartijen.

"Mits een goede communicatie over onze activiteiten zullen we in 2018 vanuit de gemeenteraad onze ideeen voor een groener en socialer Waarschoot inbrengen. Daar heb ik heel veel vertrouwen in", vult Cousaert nog aan.

Contactgegevens:

Peter Cousaert

Bovenmeers 24, Waarschoot

0477 70 56 89

[email protected]

 

(op de foto staat het bestuur van Groen Waarschoot, v.l.n.r.: Francisca Vandekerckhove, Guy Bral, Peter Cousaert, Trees Verborgh, Gwendolyne Thonon)